...

FOTOWANDELING op 31 mei op landgoed Molecaten in Hattem gaat helaas niet door.

Op 16 mei is er in tegenstelling tot eerdere melding geen inloop. Dit in overleg met de aanwezigen op 2 mei j.l. Er komen op 16 mei zeer weinig mensen. Daarom is het niet zinvol dit te laten doorgaan. Wel is er enthousiasme voor de foto-wandeling op 31 mei. Zie de gegevens door verder te klikken.

23 april 2024

...

Inloop in Steenwijk 7 mei 2024

  Inloop bijeenkomst van 13.30 -16.30 uur.Ook deze keer kunt u terecht met vragen over computer hardware en software, tablets, gsm's etc. Wellicht zijn er leden aanwezig die zich bezig houden met fotobewerkingssoftware of videobewerking. We helpen elkaar bij eventuele vragen.

23 april 2024

...

Foto-wandeling op "Landgoed Molecaten". gaat niet door!

Ben je HCC-lid? Om [dit document, deze presentatie, etc.] te downloaden dien je ingelogd te zijn. Je kunt inloggen door je HCC-gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen in de daarvoor bestemde velden aan de rechterkant van deze pagina. Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!  Foto's maken in Hattem gaat helaas niet door Door de slechte weersomstandigheden en verwachte regen gaat de fotowandeling niet door. Wel proberen we later in het jaar opnieuw deze wandeling te organiseren,.

22 april 2024

...

Steenwijk 21 mei 2024 Extra inloop!

Een lezing is waarschijnlijk niet zinvol, Een inloop wel. We willen gelegenheid geven om elkaar voor de zomer nog een keer te ontmoeten op locatie. Dus hebben we nog een inloop gepland. Iedereen is welkom...

29 maart 2024

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!ijssellanden

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden