Zwolle, 3 oktober 2024 INLOOP en werkgroepen

Deel dit artikel

,

foto van wijkcentrum Holtenbroek in Zwolle

Op donderdagavond 3 oktober houden we weer een inloop in Zwolle, Wijkcentrum Holtenbroek aan de Bachlaan. Ook de werkgroepen zijn actief aanwezig. Met speciale aandacht voor het ontwikkelen en programmeren van minicomputers.

U bent weer welkom met vragen over uw computer, laptop, tablet, smarthone, etc. Als u hulp nodig hebt, neem dan ook alle aanslutiiingen, kabels, gebruikersnamen en wachtwoorden mee.

Op deze avond zijn leden van de werkgroepen: Flight-simulator, Linux, Videobewerken en Mini-computers aanwezig. Er gebeurt van alles bij de Mini-computers, aansturen, programmeren (Python), meten, enz. Heel interessant. Ook voor anderen. Wellicht komt er in de toekomst hier wel een verhaal over wat ze aan het doen zijn.

Verder is er een uitgebreide leestafel, waar u allerlei interessant nieuws over ict kunt lezen. Van de nieuwste snufjes tot het programmaren van spelcomputers enz,enz.

Verder uw aandacht voor "De HCC!kennisdag op zarterdag 5 oktober 2024 in de Expo hal in Houten"

In de Expohal aan de Meidoornkade 24, samen met de Modelspoorbeurs. Gratis parkeren en gratis toegang (ook tot de Modelspoorbeurs) voor HCC-leden. Er is daar weer een heleboel te zien en te beleven op computer gebied. Ook de Modelspoorbeurs is gratis toegankelijk op vertoon van uw HCC-pas. Voor uitgebreide informatie kunt u terecht op de website van de HCC:

Heel interessant. Je kunt er veel kennis op doen en met veel mede HCC-ers kennis maken.

En verder..

Voor de liefhebbers is er op 11 oktober 2024 een fotowandeling op Landgoed Molecaten bij Hattem. Onder leidign van een IVN gids.

Zie elders deze website. Opgeven is noodzakelijk. Dat kunt u doen via de agenda. .

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!ijssellanden

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden